Doğan SLX 1993 model olan ve direksiyon üzerinde Mercedes logosu bulunan araba 180 bin liraya satıldı. Aracın motor gücü ise 560 beygir gücünde. Araç sahibi Tanju Akdoğan, araba tutkunu birisine tam 180 bin liraya sattı.
Modifiyeli Tofaş 180 Bin Lira
Araba ve modifiye tutkunu Tanju Akdoğan, modifiye ettiği 1993 model Doğan SLX Mercedes logolu Togaş 180 bin liraya sattı. Birçok kişi bu fiyatları astronomik olarak buldu. Araç yeni alıcısına yüksek bir fiyatla satılmayı başardı. Ancak ne kadar bu kadar pahalıya satıldığını öğrenince daha da şaşıracaksınız.
Koltuklardan, tekerleğine kadar hemen hemen arabanın her detayı modifiye edilmiş durumda. Bundan kaynaklı olarak da birçok kişi oldukça hayretlikle görseller baktı. Aracın eski sahibi olan Tanju Akdoğan ise şunları söyledi;
“Aracımız 1993 model Doğan SLX tamamıyla hatasız, işlemsiz, kaporta olarak orijinaldir. Güneşin verdiği zararlardan dolayı aracımız dışarıdan boyalıdır. Aracımız turbo 4.0 enjeksiyonludur. BMW M3 şanzımanı kullandık. Torpidosunda dahi tek bir çizik çatlak yok.
Aracımızın direksiyonu Mercedes direksiyonu, koltuklarında ise elektrikli ısıtmalı ve elektrikli ayarlanabilir Mercedes koltuğunu tercih ettik. Tavan ve kapı döşemelerimiz BMW F30 marka araçtan buraya uyarlandı. Ayrıca normal standart göstergelerimizi dijital gösterge ile değiştirdik. Aracımızda üst düzey ses sistemi mevcut.” dedi